Recept: Thaise curry met kipfilet
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 dozen red curry kit (600 g)
1 schaaltje kipfilet ( 350 g)
2 uien
1 gele paprika
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 schaaltje kipfilet ( 350 g)
2 uien
1 gele paprika
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst (uit dozen) volgens gebruiksaanwijzing koken.
Kipfilet in reepjes snijden.
Uien pellen en snipperen.
Paprika wassen en in reepjes snijden.
Olie in wok verhitten en kipfilet rondom bruinbakken.
Paprika, ui en roerbakmix toevoegen en 2 min.
bakken.
Currypasta (uit dozen) en kokosmelk (uit dozen) toevoegen, aan de kook brengen en 6 min.
zachtjes laten koken.
Rijst over vier borden verdelen.
Curry op rijst scheppen.