Recept: Indiase kippensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 uien
1 schaal kipfilet (375 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 pakje korma currypasta (80 g)
2 kippenbouillontabletten
1 zak naanbroodjes koriander-knoflook (280 g)
1 schaal kipfilet (375 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
1 pakje korma currypasta (80 g)
2 kippenbouillontabletten
1 zak naanbroodjes koriander-knoflook (280 g)
Bereidingswijze van het recept
Uien pellen en snipperen.
Kipfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien.
In soeppan olie verhitten en uien fruiten.
Kip toevoegen en rondom bruin bakken.
Roerbakmix toevoegen en 4 min.
bakken.
Currypasta toevoegen en 1 min.
meebakken.
Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en soep aan de kook brengen.
Soep 10 min.
laten doorkoken.
Grill verwarmen en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
Soep met brood serveren.