Recept: Thaise noedels met rundvlees en wokgroenten
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g mienestjes
3 eetlepels olie
1 eetlepel rode currypasta (pot 225 g)
300 g runderreepjes naturel
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
3 eetlepels olie
1 eetlepel rode currypasta (pot 225 g)
300 g runderreepjes naturel
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roer de currypasta erdoor.
Schep de runderreepjes erbij en roerbak ze in 2-3 minuten op hoog vuur bruin.
Strooi er wat zout over en schep de reepjes op een bord.
Schep de roerbakmix met nog 1 eetlepel olie door het bakvet en roerbak de groenten op hoog vuur 3-4 minuten.
Voeg 100 ml water en wat zout toe en laat de groenten in nog 2-3 minuten gaar worden en het vocht verdampen.
Schep het vlees door de groenten en warm het nog 1 minuut door.
Giet de mie af en verdeel die over vier kommen.
Schep het groente-vleesmengsel erbovenop.