Recept: Pittige curry met broccoli en garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g rijst, wit
2 uien
4 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot 225 g)
1 blikje kokosmelk (400 ml)
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1 zakje verse koriander (15 g)
2 uien
4 eetlepels zonnebloemolie
2 zakken broccoliroosjes (300 g)
2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot 225 g)
1 blikje kokosmelk (400 ml)
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1 zakje verse koriander (15 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking koken.
Ui pellen en fijnsnijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui 2 min.
bakken.
Broccoli toevoegen en 2 min.
meebakken.
Currypasta erdoor roeren en 1 min.
bakken.
Kokosmelk erbij schenken en aan de kook brengen.
Broccoli in 2 min.
gaarkoken.
Garnalen toevoegen en 1 min.
meewarmen.
Koriander fijnknippen.
Rijst over 4 borden verdelen.
Curry ernaast scheppen en met koriander bestrooien.