Recept: Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 g witte rijst (zak 1 kg)
1 grote aubergine
1 rode paprika
1 flesje kookroom light (250 ml)
2 eetlepels grove mosterd (potje 210 g)
1 pakje koolvisfilet (diepvries, 400 g)
1 eetlepel olijfolie
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 grote aubergine
1 rode paprika
1 flesje kookroom light (250 ml)
2 eetlepels grove mosterd (potje 210 g)
1 pakje koolvisfilet (diepvries, 400 g)
1 eetlepel olijfolie
2 theelepels Provencaalse kruiden
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
Kookroom in hapjespan verwarmen.
Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen.
Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca.
10 min.
gaar laten worden.
Olie in koekenpan verhitten.
Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min.
bakken.
Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min.
meewarmen.
Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.