Recept: Indische bananen
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
4 bananen
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels dunne stroop vaak als 'syrup' te koop in delicatessenwinkels)
2 eetlepels boter
theelepel suiker
1 afgestreken theelepel kaneel
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels dunne stroop vaak als 'syrup' te koop in delicatessenwinkels)
2 eetlepels boter
theelepel suiker
1 afgestreken theelepel kaneel
Bereidingswijze van het recept
Schil de bananen en snij ze in de lengte doormidden.
Roer het citroensap door de stroop.
Bestrijk de halve bananen met dit mengsel en pas ze weer tegen elkaar.
Laat de boter smelten,besmeer vier stukken aluminiumfolie met boter en leg elke banaan op een stuk folie.
Druppel de rest van de boter over de bananen,pak ze losjes in folie en vouw de randen dicht.
Grill de bananen op de barbecue in 10 minuten onder regelmatig draaien.
Maak de folie voor het opdienen van boven open en bestrooi de bananen met een mengsel van suiker en kaneel.