Recept: Visschotel anders
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 grote uien
2 eetlepels olijfolie
1 zak krieltjes klein (450 g)
500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak 1 kg)
400 g koolvisfilet (diepvries)
1 pot aardappel anders bacon ui (390 ml)
2 eetlepels olijfolie
1 zak krieltjes klein (450 g)
500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak 1 kg)
400 g koolvisfilet (diepvries)
1 pot aardappel anders bacon ui (390 ml)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 180 gradenC.
Uien pellen en in partjes snijden.
Olie in koekenpan of wok verhitten.
Hierin uien en krieltjes 3 min.
bakken.
Groenten toevoegen en 3 min.
meebakken.
Vis over bodem van schaal verdelen.
Naar smaak bestrooien met zout en peper.
Groentemengsel erop scheppen.
Aardappel anders gelijkmatig over schotel scheppen.
Ovenschotel in midden van hete oven in ca.
25 min.
goudbruin en gaar bakken.