Recept: Stevige tomatensoep met kaasbroodjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 uien
2 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje tofu roerbak pittig gekruid (180 g)
1 zakje boerensoepgroenten (350 g)
1 pot basis voor tomatensoep, helder (485 ml)
1 pot witte bonen (360 g)
8 shoarmabroodjes
100 g geitenkaas, gemalen belegen (zakje 150 g)
2 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje tofu roerbak pittig gekruid (180 g)
1 zakje boerensoepgroenten (350 g)
1 pot basis voor tomatensoep, helder (485 ml)
1 pot witte bonen (360 g)
8 shoarmabroodjes
100 g geitenkaas, gemalen belegen (zakje 150 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven/grill voorverwarmen op 225 graden C.
Uien pellen en fijnsnijden.
In soeppan olie verhitten en ui 2 min.
fruiten.
Roerbakreepjes toevoegen en 3 min.
bakken.
Soepgroenten toevoegen en 4 min.
bakken.
Soepbasis en 3 potten water toevoegen en aan de kook brengen.
Soep 10 min.
met deksel schuin op pan zachtjes doorkoken.
Bonen laten uitlekken en laatste 5 min.
meekoken.
Intussen shoarmabroodjes op bakplaat leggen en met kaas bestrooien.
In midden van oven ca.
5 min.
grillen.
Soep met kaasbroodjes serveren.