Recept: Groninger toast
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minAantal personen:
n.v.tIngrediënten
4 sneden brood om te roosteren
3 eetlepels boter
1 ui
1 groene paprika
4 plakken Kasseler rib(zonder been)van ongeveer 1 cm dikte
4 eetlepels geraspte kaas
3 eetlepels boter
1 ui
1 groene paprika
4 plakken Kasseler rib(zonder been)van ongeveer 1 cm dikte
4 eetlepels geraspte kaas
Bereidingswijze van het recept
Bak de sneden brood aan één kant in de helft van de boter knappend bruin,haal ze uit de braadboter en bewaar deze.
Schil de ui en snij hem in ringen.
Was en droog de paprika,snij hem in ringen en maak deze schoon.
Bak uiringen en paprikaringen in de overgebleven braadboter ongeveer 10 minuten op een zacht vuur.
Beleg de sneetjes brood aan de ongebakken kant met de ui- en paprikaringen,leg daarop steeds 1 plak Kasselerrib en strooi er geraspte kaas over.
Verdeel de rest van de boter in kleine stukjes over de broodjes en bak deze in een voorverwarmde grill of in de oven op de bovenste richel gedurende ongeveer 4 minuten.