Recept: Barbecuesate met gado gado

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 zak sperziebonen (500 g)
1 zak gesneden spitskool (300 g)
1 schaaltje tauge (125 g)
400 g witte rijst
1 schaaltje BBQ varkenssate (3 x 3 spiesjes)
1 bakje satesaus (kant-en-klaar, 500 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Uiteinden van boontjes breken.

  2. Boontjes wassen en in ruim kokend water met 1 tl zout in ca.

  3. 7 min.

  4. gaarkoken.

  5. Na 5 min.

  6. kool toevoegen en meekoken.

  7. Afgieten en met koud water afspoelen.

  8. Mengen met tauge.

  9. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.

  10. Afgieten.

  11. Sate op hete barbecue of grill rondom bruin en gaar roosteren in ca.

  12. 10 min.

  13. Satesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.

  14. Afgekoelde rijst, groenten en saus over vier borden verdelen.

  15. Sate ernaast leggen.