Recept: Gevulde portobello's

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 grote portobello champignons
2 eetlepels olijfolie
1 limoen, schoongeboend
1 takje tijm (zakje 15 g), alleen de blaadjes
100 g feta-kaas
1 zakje waterkers (biologisch, 75 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper.

  2. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af.

  3. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de feta en breng op smaak met (versgemalen) peper.

  4. Verdeel het fetamengsel over de open onderkant van de portobello's.

  5. Leg ze met de hoedjes naar beneden op de barbecue tot de feta is gesmolten (7-10) minuten.

  6. Serveer deportobello's met waterkers.

  7. In plaats van feta kun je ook andere geitenkaas gebruiken, bijvoorbeeld Bettine Blanc of Chevre de bellay.

  8. Voor een zoet accent kun je nog een beetje honing doorde kaas roeren.