Recept: Cajunvis en paprikarijst
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g witte rijst
2-3 eetlepels cajunkruiden (potje 50 g)
6 eetlepels (mais)olie
1 schaaltje tilapiafilet (400 g)
1 zak driekleuren paprika
500 g tomaten
3 eetlepels azijn
2 theelepels suiker
2 theelepels mosterd
1/2 pot steak & grillsaus (350 ml)
2-3 eetlepels cajunkruiden (potje 50 g)
6 eetlepels (mais)olie
1 schaaltje tilapiafilet (400 g)
1 zak driekleuren paprika
500 g tomaten
3 eetlepels azijn
2 theelepels suiker
2 theelepels mosterd
1/2 pot steak & grillsaus (350 ml)
Bereidingswijze van het recept
Barbecue of grill verhitten.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven.
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden.
In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost.
In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min.
bakken.
Rijst toevoegen en 2 min.
meebakken.
Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen.
Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min.
om en om bruin en gaar laten worden.
Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.