Recept: Snelle tortilla's met gehakt en tacosaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 uien
1 teentje knoflook
1 schaaltje half-om-halfgehakt (300 g)
1 doos roerbakgroenten Mexicaans (diepvries, 450 g)
1 zakje fajita seasoning mix (40 g)
1 pak soft taco's (360 g)
1 pot tacosaus mild (225 g)
1 teentje knoflook
1 schaaltje half-om-halfgehakt (300 g)
1 doos roerbakgroenten Mexicaans (diepvries, 450 g)
1 zakje fajita seasoning mix (40 g)
1 pak soft taco's (360 g)
1 pot tacosaus mild (225 g)
Bereidingswijze van het recept
Uien en knoflook pellen en snipperen.
In droge koekenpan gehakt rulbakken.
Ui en knoflook toevoegen en meebakken.
Roerbakgroente toevoegen en 3 min.
roerbakken.
Seasoning mix en 100 ml water toevoegen en 3 min.
laten sudderen.
In magnetron op vol vermogen (700 watt) tortilla's 20 sec.
verwarmen.
Tortilla's aan tafel met groenten-gehaktmengsel vullen en dichtvouwen.
Met tacosaus serveren.
Lekker met zure room en schijfjes komkommer.