Recept: Mexicaanse schotel met nacho cheese saus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
45 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 rode pepers
2 uien
1 schaal half-om-halfgehakt (300 g)
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 blik maiskorrels (300 g)
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
1 pot nacho cheese wrapsaus (225 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden C.

  2. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in ringetjes snijden.

  3. Uien pellen en in ringen snijden.

  4. In koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken.

  5. Pepers en uien 3 min.

  6. meebakken en mengsel met zout en peper op smaak brengen.

  7. In braadpan of wok olie verhitten en groenten 3 min.

  8. roerbakken.

  9. Mais laten uitlekken en toevoegen.

  10. In ovenschaal helft van aardappelschijfjes, gehaktmengsel, rest aardappelschijfjes en groentenmengsel verdelen.

  11. Nacho cheese saus gelijkmatig erover scheppen.

  12. Schotel in 20 min.

  13. gaar en goudbruin bakken.