Recept: Zomers stamppotje met jus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
1 pakje schouderham (150 g)
8 eetlepels margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
1 1/2 kg kruimige aardappels
100 ml halfvolle melk
1 zakje vleesjus (20 g)
8 eetlepels margarine
2 theelepels cajunkruiden
1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
1 1/2 kg kruimige aardappels
100 ml halfvolle melk
1 zakje vleesjus (20 g)
Bereidingswijze van het recept
Ham in reepjes snijden.
In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken.
In wok 4 eetlepels margarine verhitten.
Wokgroenten in 5 minuten roerbakken.
Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken.
Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk.
Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen.
Jus maken volgens gebruiksaanwijzing.
Stamppot met kuiltje jus serveren.