Recept: Vis-chili met kidneybonen en chorizo
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zakje verse koriander (15 g)
1 schaaltje pangasiusfilet (220 g)
1 chorizoworst (250 g)
1 eetlepel maisolie
1 zak Italiaanse wokgroenten (diepvries, 750 g)
1 pak ovendagschotel mix voor chili (98 g)
1 blikje kidneybonen (400 g)
1 schaaltje pangasiusfilet (220 g)
1 chorizoworst (250 g)
1 eetlepel maisolie
1 zak Italiaanse wokgroenten (diepvries, 750 g)
1 pak ovendagschotel mix voor chili (98 g)
1 blikje kidneybonen (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Koriander fijnsnijden.
Vis in stukjes snijden.
Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden.
Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min.
voorzichtig omscheppend bakken.
Uit pan scheppen.
In wok met hete olie groenten 5 min.
roerbakken.
Chilimix aanmaken met 250 ml water.
Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min.
laten pruttelen.
Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min.
doorwarmen.
Helft koriander erdoor scheppen.
Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.