Recept: Vega-taco's met kaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 kropsla
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 blikje maiskorrels (150 g)
1 schaaltje vegetarisch fijngehakt (175 g)
1 eetlepel tacokruiden (potje 38 g)
1 doosje tacoschelpen (12 stuks)
1 potje zure room
1 zakje geraspte kaas 25+ (100 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 blikje maiskorrels (150 g)
1 schaaltje vegetarisch fijngehakt (175 g)
1 eetlepel tacokruiden (potje 38 g)
1 doosje tacoschelpen (12 stuks)
1 potje zure room
1 zakje geraspte kaas 25+ (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Blaadjes sla loshalen, wassen en drogen.
Olie in wok verhitten.
Hierin wokgroenten 3 min.
bakken.
Uitgelekte mais, gehakt en kruiden toevoegen.
Kort mee verwarmen.
Taco's volgens aanwijzingen op verpakking warm maken.
Taco's beleggen met slablaadjes, vullen met groente-gehaktmengsel en over 4 borden verdelen.
Zure room over taco's verdelen en bestrooien met kaas.