Recept: Crispino's met Mexicaanse saus en groenten
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 blikje maiskorrels, crispy (150 g)
1 ui
2 tenen knoflook
400 g tomaten
5 eetlepels olijfolie hot peppersauce (flesje 85 ml)
4 crispino's (visfilet, diepvries, 300 g)
1/2 zak tuinerwten-wortel (diepvries 1 kg)
2 pakken rijst 1 minuut wit (300 g)
1 ui
2 tenen knoflook
400 g tomaten
5 eetlepels olijfolie hot peppersauce (flesje 85 ml)
4 crispino's (visfilet, diepvries, 300 g)
1/2 zak tuinerwten-wortel (diepvries 1 kg)
2 pakken rijst 1 minuut wit (300 g)
Bereidingswijze van het recept
Mais laten uitlekken.
Ui en knoflook pellen en fijnsnijden.
Tomaten wassen en in blokjes snijden.
In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min.
fruiten.
Tomaten toevoegen en ca.
10 min.
laten sudderen.
Mais laatste 2 min.
laten meesudderen.
Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen.
In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min.
bakken.
In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen5 min.
roerbakken.
Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen.
Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.