Recept: Crispino's met Mexicaanse saus en groenten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 blikje maiskorrels, crispy (150 g)
1 ui
2 tenen knoflook
400 g tomaten
5 eetlepels olijfolie hot peppersauce (flesje 85 ml)
4 crispino's (visfilet, diepvries, 300 g)
1/2 zak tuinerwten-wortel (diepvries 1 kg)
2 pakken rijst 1 minuut wit (300 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Mais laten uitlekken.

  2. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden.

  3. Tomaten wassen en in blokjes snijden.

  4. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min.

  5. fruiten.

  6. Tomaten toevoegen en ca.

  7. 10 min.

  8. laten sudderen.

  9. Mais laatste 2 min.

  10. laten meesudderen.

  11. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen.

  12. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min.

  13. bakken.

  14. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen5 min.

  15. roerbakken.

  16. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen.

  17. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.