Recept: Kaas-tijmrisotto met tuinboontjes

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g risottorijst (zak 500 g)
2 pakken tuinbonen (diepvries 300 g)
1 zakje stoneleeks (8 stuks)
1/2 zakje verse tijm (15 g)
1 zakje geraspte kaas, Slankie 25+ licht pittig (100 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.

  2. Laatste 5 min.

  3. tuinboontjes meekoken.

  4. Intussen stoneleeks in smalle ringetjes snijden.

  5. Tijmblaadjes van takjes halen.

  6. Stoneleeks, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen.

  7. Goed mengen en met deksel op pan 5 min.

  8. laten staan.

  9. Kaas door risotto scheppen.

  10. Over 4 diepe borden verdelen.