Recept: Kaas-tijmrisotto met tuinboontjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g risottorijst (zak 500 g)
2 pakken tuinbonen (diepvries 300 g)
1 zakje stoneleeks (8 stuks)
1/2 zakje verse tijm (15 g)
1 zakje geraspte kaas, Slankie 25+ licht pittig (100 g)
2 pakken tuinbonen (diepvries 300 g)
1 zakje stoneleeks (8 stuks)
1/2 zakje verse tijm (15 g)
1 zakje geraspte kaas, Slankie 25+ licht pittig (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Risottorijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Laatste 5 min.
tuinboontjes meekoken.
Intussen stoneleeks in smalle ringetjes snijden.
Tijmblaadjes van takjes halen.
Stoneleeks, tijm en naar smaak zout en peper aan risottorijst toevoegen.
Goed mengen en met deksel op pan 5 min.
laten staan.
Kaas door risotto scheppen.
Over 4 diepe borden verdelen.