Recept: Spaghettini met spinazie en salami
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
400 g spaghettini (pasta, pak 500 g)
1 goudsalami (250 g)
1 pot gegrilde paprika s met knoflook (320 g)
2 eetlepels olijfolie
2 zakken spinazie (300 g)
1 goudsalami (250 g)
1 pot gegrilde paprika s met knoflook (320 g)
2 eetlepels olijfolie
2 zakken spinazie (300 g)
Bereidingswijze van het recept
Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Salami in reepjes snijden.
Gegrilde paprika s laten uitlekken en in reepjes snijden.
In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca.
1 min.
meebakken.
Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen.
Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen.
Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen.
Spaghettini over 4 borden verdelen.
Spinaziemengsel erop scheppen.
Met achtergehouden paprika garneren.