Recept: Italiaanse caesarsalade met ansjovis

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 ciabatta (afbakbrood 250 g)
2 eieren
1 komkommer
1 blikje ansjovisfilet in olie 150 g
Goudse kaas (licht)belegen (stukje)
2 zakken ijsbergsla extra (200 g)
8 eetlepels Caesar dressing (fles 350 ml)
100 g zwarte olijven zonder pit (pot 240 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Ciabatta afbakken volgens aanwijzingen op verpakking.

  2. Eieren in ca.

  3. 8 min.

  4. hard koken.

  5. Komkommer wassen en in plakjes schaven.

  6. Ansjovis laten uitlekken.

  7. Kaas in kleine blokjes snijden.

  8. Eieren pellen en in parten snijden.

  9. In kom sla, komkommer en dressing mengen.

  10. Salade op 4 grote borden scheppen.

  11. Ansjovis, eieren, kaas en olijven erover verdelen.

  12. Met peper bestrooien.

  13. Brood in plakjes snijden en erbij serveren.