Restaurant Yamazato,
Amsterdam
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
"Eten spreekt altijd de waarheid"
Op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam bevindt zich het traditionele Japanse Restaurant Yamazato, de plek bij uitstek om te genieten van de authentieke Japanse keuken.
Authentieke ambiance
U kunt plaatsnemen in een rustgevende omgeving die is ingericht volgens de authentieke Sukiya-stijl. Deze stijl is geinspireerd op het zenboeddhisme uit de bloeitijd van de Japanse ceremoniehuizen in de 16e eeuw. Het uitzicht op de aangrenzende Japanse tuin complementeert het geheel.
Traditionele bediening
Het typisch Japanse karakter van Yamazato vindt u ook terug in de bediening. In traditionele kimono geklede Japanse serveersters bedienen u op uiterst elegante en voorkomende wijze. Zij zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en dragen ertoe bij dat u zich voor een moment in Japan waant.
Sushi Bar
In het ruime restaurant kunt u ook plaatsnemen aan de Sushi Bar, om onze Sushi meesters zelf aan het werk te zien. Bekijk hier de verschillende soorten sushi.
Groepen welkom
Voor bijzondere gelegenheden staan zes prive-ruimtes tot uw beschikking. Daarbij kunt u een keuze maken uit speciale wisselende groepsmenu`s.
Sinds 2002 is Yamazato bekroond met een Michelin ster, als enige traditioneel Japanse restaurant in Europa. Het Yamazato Restaurant is lid van Alliance Gastronomique .
Perfectionisme is niet streven naar meer, maar naar minder
"Het is onze bedoeling om een breed scala van Japanse tradities in onze gerechten tot uiting te laten komen."
Masanori Tomikawa
Authentieke keuken
Yamazato staat voor authentiek Japans. Als het gaat om de stijlvolle inrichting, de Japanse bediening in traditionele kimono en natuurlijk de keuken: de eeuwenoude kaiseki ryri, de haute cuisine van Japan.
Hier komen alle zintuigen aan bod. De smaak, kleur en textuur van de ingredienten spelen een grote rol bij kaiseki gerechten. Het gebruik van ingredienten van de hoogste kwaliteit staat aan de basis van deze rijke keuken.
Balans en harmonie
Geheel volgens de Japanse traditie, spelen naast de seizoenen ook festivals en bijzondere feestdagen een grote rol bij Yamazato. De invloed hiervan merkt u niet alleen aan de wisselende menukaart, maar ook aan het gebruik van ingredienten en de bereidingswijze van de gerechten: de smaken moeten worden afgestemd op de beleving van het moment. Essentieel hierbij is het vinden van de juiste balans tussen al deze elementen. Een balans die wordt versterkt door de harmonie tussen sake of wijn en spijs.
Masanori Tomikawa
De kracht van Executive Chef Masanori Tomikawa ligt vooral in het toepassen van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Uiteraard onder de voorwaarde dat deze bij het traditionele karakter en hoge niveau van Yamazato passen. De heer Tomikawa zet de Kaiseki-traditie van de heer Oshima voort.
"Gasten optimaal te laten genieten van eten, betekent ook aandacht hebben voor de presentatie van de gerechten."
Masanori Tomikawa
Akira Oshima
Akira Oshima ging de heer Tomikawa voor als Executive Chef en Manager van de Japanse restaurants. Na zijn gedegen opleiding in de kaiseki ryri, had Oshima al faam gemaakt in Japan toen hem door Okura werd gevraagd de kaiseki keuken in Nederland te introduceren. Dit was in de jaren 70. Zijn niet aflatende inspanningen om de beste ingredienten te bemachtigen en daar de meest spectaculaire creaties mee te maken, hebben hun vruchten afgeworpen.
In 2002 kreeg hij als eerste Japanse Chef in Nederland een Michelin ster, die het restaurant tot nu toe jaarlijks heeft weten te bemachtigen. In 2006 leverden zijn inspanningen hem zelfs een Koninklijke onderscheiding op: een grotere persoonlijke waardering dan dat is nauwelijks denkbaar.
Op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam bevindt zich het traditionele Japanse Restaurant Yamazato, de plek bij uitstek om te genieten van de authentieke Japanse keuken.
Authentieke ambiance
U kunt plaatsnemen in een rustgevende omgeving die is ingericht volgens de authentieke Sukiya-stijl. Deze stijl is geinspireerd op het zenboeddhisme uit de bloeitijd van de Japanse ceremoniehuizen in de 16e eeuw. Het uitzicht op de aangrenzende Japanse tuin complementeert het geheel.
Traditionele bediening
Het typisch Japanse karakter van Yamazato vindt u ook terug in de bediening. In traditionele kimono geklede Japanse serveersters bedienen u op uiterst elegante en voorkomende wijze. Zij zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en dragen ertoe bij dat u zich voor een moment in Japan waant.
Sushi Bar
In het ruime restaurant kunt u ook plaatsnemen aan de Sushi Bar, om onze Sushi meesters zelf aan het werk te zien. Bekijk hier de verschillende soorten sushi.
Groepen welkom
Voor bijzondere gelegenheden staan zes prive-ruimtes tot uw beschikking. Daarbij kunt u een keuze maken uit speciale wisselende groepsmenu`s.
Sinds 2002 is Yamazato bekroond met een Michelin ster, als enige traditioneel Japanse restaurant in Europa. Het Yamazato Restaurant is lid van Alliance Gastronomique .
Perfectionisme is niet streven naar meer, maar naar minder
"Het is onze bedoeling om een breed scala van Japanse tradities in onze gerechten tot uiting te laten komen."
Masanori Tomikawa
Authentieke keuken
Yamazato staat voor authentiek Japans. Als het gaat om de stijlvolle inrichting, de Japanse bediening in traditionele kimono en natuurlijk de keuken: de eeuwenoude kaiseki ryri, de haute cuisine van Japan.
Hier komen alle zintuigen aan bod. De smaak, kleur en textuur van de ingredienten spelen een grote rol bij kaiseki gerechten. Het gebruik van ingredienten van de hoogste kwaliteit staat aan de basis van deze rijke keuken.
Balans en harmonie
Geheel volgens de Japanse traditie, spelen naast de seizoenen ook festivals en bijzondere feestdagen een grote rol bij Yamazato. De invloed hiervan merkt u niet alleen aan de wisselende menukaart, maar ook aan het gebruik van ingredienten en de bereidingswijze van de gerechten: de smaken moeten worden afgestemd op de beleving van het moment. Essentieel hierbij is het vinden van de juiste balans tussen al deze elementen. Een balans die wordt versterkt door de harmonie tussen sake of wijn en spijs.
Masanori Tomikawa
De kracht van Executive Chef Masanori Tomikawa ligt vooral in het toepassen van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Uiteraard onder de voorwaarde dat deze bij het traditionele karakter en hoge niveau van Yamazato passen. De heer Tomikawa zet de Kaiseki-traditie van de heer Oshima voort.
"Gasten optimaal te laten genieten van eten, betekent ook aandacht hebben voor de presentatie van de gerechten."
Masanori Tomikawa
Akira Oshima
Akira Oshima ging de heer Tomikawa voor als Executive Chef en Manager van de Japanse restaurants. Na zijn gedegen opleiding in de kaiseki ryri, had Oshima al faam gemaakt in Japan toen hem door Okura werd gevraagd de kaiseki keuken in Nederland te introduceren. Dit was in de jaren 70. Zijn niet aflatende inspanningen om de beste ingredienten te bemachtigen en daar de meest spectaculaire creaties mee te maken, hebben hun vruchten afgeworpen.
In 2002 kreeg hij als eerste Japanse Chef in Nederland een Michelin ster, die het restaurant tot nu toe jaarlijks heeft weten te bemachtigen. In 2006 leverden zijn inspanningen hem zelfs een Koninklijke onderscheiding op: een grotere persoonlijke waardering dan dat is nauwelijks denkbaar.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 07:30 tot 21:30 |
Dinsdag | 07:30 tot 21:30 |
Woensdag | 07:30 tot 21:30 |
Donderdag | 07:30 tot 21:30 |
Vrijdag | 07:30 tot 21:30 |
Zaterdag | 07:30 tot 21:30 |
Zondag | 07:30 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Kaiseki
50,00
€
Aoi Een vijf gangen lunch menu bestaand uit een Japans voorgerecht, "Tsukuri" een assortiment in plakjes gesneden rauwe vis, "Tempura" een assortiment krokant, in plantaardige olie gefrituurde garnalen, vis en groenten, Miso (sojabonen) soep, rijst, zoetzuur en een dessert
Shokado
45,00
€
Hiru Kaiseki "Sashimi" in dunne plakjes gesneden rauwe vis, "Tempura" een assortiment krokante, in plantaardige olie gebakken garnalen, vis en groenten, "Wafu-steak" ossenhaas met Japanse saus, "Shii-zakana" Japanse lekkernijen geserveerd in een Shokado doos geserveerd met een Sushi voorgerecht, heldere vissoep of Miso soep en een dessert
35,00
€
Hiru Zen "Sashimi" in dunne plakjes gesneden rauwe vis, "Tempura" een assortiment krokante, in plantaardige olie gebakken garnalen, vis en groenten, "Shii-zakana" Japanse lekkernijen geserveerd in een Shokado doos geserveerd met rijst, Miso soep en een dessert
Sushi
48,00
€
Sushi Hiru Kaiseki Japans voorgerecht, een speciale selectie van "Nigiri-Sushi", "Osuimono" een heldere vissoep of Miso soep en room-ijs als dessert.
42,00
€
Tokusen Sushi Een voorgerechtje, "Tokusen sushi" een selectie nigiri sushi, heldere vissoep of Miso soep
32,00
€
Sushi moriawase Een assortiment van "Nigiri-Sushi", geserveerd met Miso soep
30,00
€
Chirashi Sushi Een assortiment van sashimi (plakje rauwe vis) op Sushi rijst in een Japanse kom geserveerd met Miso soep
Gozen
25,00
€
Tempura gozen Assortiment krokante in plantaardige olie gefrituurde garnalen, vis en groenten
25,00
€
Otsukuri gozen Assortiment in dunne plakjes gesneden rauwe vis
25,00
€
Fillet Teriyaki gozen Ossenhaas met teriyaki saus
25,00
€
Yakizakana gozen Een keuze uit gegrilde visssoorten: makreel, zalm, haring of platvis
25,00
€
Tonkatsu gozen Gefrituurd varkensvlees
Ippin Ryori
45,00
€
Sukiyaki Dunne plakjes entrecote en seizoensgroenten bereid in een speciale ijzeren pan met Sukiyaki saus (wordt aan tafel bereid, minimaal 2 personen een prijs is per persoon)
45,00
€
Shabu-shabu Flinterdun gesneden plakjes entrecote, seizoensgroenten en noedelen gekookt in smaakvolle soep geserveerd met sesamsaus en Ponzu azijnsaus (wordt aan tafel bereid, minimaal 2 personen, prijs is per persoon)
35,00
€
Sashimi Moriawase Vijf soorten, in plakjes gesneden rauwe vis
24,00
€
Sashimi Moriawase Drie soorten, in plakjes gesneden rauwe vis
35,00
€
Tempura Assortiment van krokante, in plantaardige olie gefrituurde garnalen, vis en groenten
24,00
€
Tempura `Ebi Tempura` Krokante in plantaardige olie gefrituurde garnalen
35,00
€
Tohban Yaki Gegrilde vis en garnaal geserveerd op een Hida Tohban bord op een klein houtskoolstoofje
32,00
€
Tohban Yaki Gegrilde ossenhaas geserveerd op een Hida Tohban bord op een klein houtskoolstoofje
Oshokuji
26,00
€
Una Jyu Gegrilde palingfilet met Kabayaki saus geserveerd met heldere soep of Miso soep
22,00
€
Ten Jyu Gefrituurde garnalen, vis en groenten met gezoete soja saus
22,00
€
Katsu Jyu Gefrituurd varkensvlees, ei en uien met gezoete soja saus
20,00
€
Kakiage Jyu Garnalen- en groenten Tempura met gezoete soja saus
20,00
€
Oyako Jyu Gebakken kip, ei en uien met gezoete soja saus
Udon or Soba
20,00
€
"Tempura" Hot Udon of Soba Met een assortiment gefrituurde garnalen, vis en groenten
20,00
€
"Tenzaru" Cold Udon of Soba Koud geserveerd met een assortiment gefrituurde garnalen, vis en groenten
20,00
€
"Nabeyaki" Hot Udon Pannetje met Tempura van garnaal, ei en groenten
20,00
€
"Kakiage" Hot Udon of Soba Met een garnalen- en groenten Tempura
18,00
€
"Cha-soba" Groene thee noedelen, koud geserveerd
Seizoens Alliance Lunch
47,50
€
Seizoens Alliance Lunch Per persoon
Zensai
"Jakago-renkon" Lotuswortel gerold met gerookte zalm, "Tainoko jelly-yose" Gelei van visbouillon met zeebrasem kuit, "Futami-shiitake" Gesmoorde Shiitake paddestoel gevuld met garnalen pasta, "Hotate kinome-misodengaku" Gegrilde St. Jakobsschelp met Kinome-miso saus
€
Tsukuri Sashimi van tonijn, zeebrasem en yellowtail geserveerd op grapefruit
€
Ebi Tempra of Gyu fillet shouga yaki Gefrituurde garnalen en groenten of Gegrilde ossenhaas met gember saus
€
Nigiri sushi . wakatake wan Sushi van tonijn, zeebaars, zalm, garnaal en omelet Heldere soep met bamboescheuten en zeewier
Ichigo shucream . maccha ice
Soes gevuld met aardbeien creme en groene thee roomijs met zoete rode bonen
Aanbevolen Seizoen`s Menu Alliance Kaiseki
"Zensai"
"Sasamaki-sushi" Sushi van garnaal verpakt in bamboe "Yahata-maki" Gegrilde paling gerold in kliswortel met Teriyaki saus "Gyu-rousu maki" Baby mais in ossenhaas "Kinuta-maki Daikon radijs gerold in haring "Mannen-ni Gesmoorde abalone
€
"Surinagashi" Doperwten soep met rode mul en Tofu van ei
€
"Tsukuri" Sashimi van tonijn, inktvis, St. Jakobsschelp en yellowtail
"Suzuki shio-yaki"
Gegrilde zeebaars met zout
€
"Kinome-age" "Gefrituurde kreeft met Kinome peper
€
"Tohban-yaki" Gegrilde ossenhaas op een Tohban bord
€
"Morokoshi-gohan" Gestoomde rijst met mais
€
"Kashiwamochi" Zoete Azuki bonen en rijst cake met een eikenblad bruine rijst en pompoen roomijs
98,50
€
Aanbevolen Seizoen`s Menu Alliance Kaiseki Tonijn / Tuna
6,00
€
Maguro 7,00
€
Chu-toro 7,00
€
Negitoro 7,50
€
Maguro Temaki 8,00
€
Toro 9,00
€
Tekka Maki 10,00
€
Oh-toro 10,00
€
Spicy tuna Maki 12,00
€
Negitoro Temaki 15,00
€
Negitoro Maki Zalm / Salmon
4,50
€
Sake 6,00
€
Ikura 9,00
€
Sake-kawa Temaki 13,00
€
Sake-kawa Uramaki 15,00
€
Salmon avocado Uramaki Zeebaars / Seabass
5,00
€
Suzuki Zeebrasem / Sea Bream
5,00
€
Tai Garnalen / Shrimps
4,00
€
Ama-ebi 4,50
€
Ebi 12,00
€
Ebi-tem Temaki 15,00
€
Ebi-tem Uramaki Makreel /Mackrel
4,00
€
Saba 4,50
€
Aji Krab / Crab
8,00
€
Kani 11,00
€
California Temaki 15,00
€
California Urumaki 17,00
€
Soft shell crab Uramaki 18,00
€
Soft shell Crab Temaki Paling / Eel
7,00
€
Unagi 10,00
€
Una-kyu Maki Verschillende vissoorten / various fish
5,00
€
Hirame (brill) 6,00
€
Kazunoko (herring roe) 6,00
€
Hamachi (yellowtail) 9,00
€
Uni (sea urchin) 5,50
€
Hotate (scallop) 5,00
€
Hokki-kai (surf clam) 5,00
€
Ika (squid) 4,00
€
Tako (octopus) 4,50
€
Katsuo (bonito) 4,00
€
Iwashi (sardine) 8,00
€
Awabi (Abalone) Groenten / vegetables
5,00
€
Tamago (egg) 6,00
€
Kappa Maki (cumcumber roll) 6,00
€
Oshinnko Maki (pickles roll) 7,00
€
Avocado Maki (Avocado roll) 7,50
€
Kanpyou Maki ( vegetables with bouillon) 7,50
€
Ume-shiso Maki 8,00
€
Natto Maki (soyabeans) 14,00
€
Natto Temaki (soyabeans) Uit de tuin
14,00
€
Yasai sushi Sushi van Shiitake, meiknol, avocado en Myouga
14,00
€
Yasai takiawase Gesmoorde groenten op authentieke Japanse wijze
16,00
€
Haruyasai tempura Tempura van seizoensgroenten
18,00
€
Kaiso and avocado Salade van zeewier en avocado met sesam dressing
18,00
€
Chasoba salad Salade van Soba noedels met Wasabi-goma dressing
Uit de zee
15,00
€
Nama kaki Verse Royal cabanon oesters, 3 stuks
15,00
€
Sushi zensai Sushi van tonijn, St.Jakobsschelp en yellowtail
15,00
€
Kaki furai Gefrituurde oesters, Yamazato stijl
20,00
€
Kakiage Gefrituurde St.Jakobsschelp met Sakura garnalen
22,00
€
Gintara nishiki-yaki Twee bereidingen van gegrilde zwarte kabeljauw, Teriyaki en Miso
Van het veld
20,00
€
Niku soba Soba noedel soep met roergebakken Wagyu rib-eye
20,00
€
Kamo-nasu takenoko Gegrilde eendenborst, aubergine en bamboe scheuten met Teriyaki saus
26,00
€
Iberiko tonkatsu Iberico varkenskotelet op Japanse wijze
38,00
€
Gyokai gyu-rousu narutomaki Tonijn, St. Jakobsschelp en koningskrab gerold in gegrilde entrecote
Voorgerechten
7,00
€
Edamame Gekookte groene sojabonen
11,00
€
Nasu Dengaku Gegrilde aubergine met Dengaku Miso saus
14,00
€
Okura Kamo Zachtjes gestoofde eendenborst met gezoete soja saus
15,00
€
Gyu Sashi Dun gesneden entrecote op Sashimi wijze
16,00
€
Yakitori Kushi Gegrilde kip op bamboe stokjes (4 stuks)
16,00
€
Tori Tatsuta Age Gefrituurde gemarineerde kip
24,00
€
Ebi Tempura Gefrituurde garnalen op Tempura wijze (6 stuks)
Soep en Salade
6,00
€
Nameko Tofu Miso (sojabonen) soep met Nameko paddestoelen en Tofu
8,00
€
Tori Nyumen Kippensoep met Sohmen noedelen
22,00
€
Kaiso Salad Salade van vijf soorten zeewier
28,00
€
Kani Salad Krabsalade op Yamazato wijze met sesam dressing
28,00
€
Maguro Salad Salade van blauwvintonijn met een saus van sesam-Wasabi dressing
Sushi
30,00
€
Edo-mae Chirashi Een assortiment van Sashimi (dunne plakjes rauwe vis) geserveerd op Sushi rijst in een japanse Chirashi kom, geserveerd met Miso soep met Nameko paddestoelen of een heldere soep
32,00
€
Sushi Moriawase Een assortiment van Nigiri-Sushi, geserveerd met Miso soep of een heldere vis soep
45,00
€
Tokusen Sushi Een voorgerechtje, Miso soep of een heldere vis soep en een selectie van diverse soorten Nigiri-Sushi
3,50
€
Nigiri Okonomi "Okonomi" diverse soorten Sushi a la carte. Meer verkrijgbaar voor 8.00
5,00
€
Norimaki / Temaki "Norimaki" met een bamboemat gerolde Sushi / "Temaki" met de hand gerolde Sushi. Meer verkrijgbaar voor 17.00
Sashimi
24,00
€
Sake Tsukuri Plakjes zalm Sashimi (7 plakjes)
30,00
€
Maguro Tsukuri Plakjes blauwvintonijn Sashimi (7 plakjes)
32,00
€
Hirame Usutsukuri Dun gesneden griet, geserveerd met Ponzu saus
24,00
€
Sashimi Moriawase Drie soorten Sashimi, in plakjes gesneden rauwe vis
35,00
€
Sashimi Moriawase Vijf soorten Sashimi, in plakjes gesneden rauwe vis
Hoofdgerechten
23,00
€
Torimomo Nanban Gegrilde kippenpoot met Ponzu saus
28,00
€
Gyu-hire Teriyaki Gegrilde ossenhaas met Teriyaki saus
35,00
€
Unagi Kabayaki Gegrilde palingfilet "Edo-mae" stijl met Kabayaki saus
35,00
€
Tempura Moriawase Assortiment van krokante, in plantaardige olie gefrituurde, garnalen, vis en seizoensgroenten
42,00
€
Maguro Steak Gegrilde tonijnfilet van blauwvintonijn met knoflook saus
45,00
€
Wagyu Rib Sumibi-yaki Op houtskool gegrilde Wagyu ribeye Yamazato stijl (Each50g / 15euro), 150 gram minimaal
40,00
€
Suzuki Sugata-yaki Gezouten en gegrilde zeebaars hele zijde. Ook verkrijgbaar heel voor 68.00
50,00
€
Yosenabe Assortiment van gekookte vis en zeevruchten, groenten, en Udon noedelen in een japanse soja bouillon (Wordt aan uw tafel bereid, minimaal twee personen, prijs is per persoon)
45,00
€
Sukiyaki Dunne plakjes entrecote en seizoensgroenten bereid in een speciale ijzeren pan met Sukiyaki saus (Wordt aan uw tafel bereid, minimaal twee personen, prijs is per persoon)
45,00
€
Shabu-shabu Dunne plakjes entrecote en seizoensgroenten en Udon noedelen gekookt in een smaakvolle soep, geserveerd met sesam saus en Ponzu saus (Wordt aan uw tafel bereid, minimaal twee personen, prijs is per persoon)
Dessert menu
9,50
€
Assortiment fruit €
Seizoensfruit Aardbei, Meloen, Pitahaya, Sinaasappel etc. Voor dagelijkse marktprijs
5,00
€
Roomijs Vanille, Aardbei, Chocolade etc
Japanse zoetigheid
6,50
€
Japans roomijs Groene thee, zoete rode bonen, sake
7,00
€
Mikasayama Japanse kwarktaart met jam van zoete rode bonen
5,00
€
Kasutera Castella kwarktaart (neutraal of smaak van groene thee)
4,50
€
Kasutera maki Castella kwarktaartrol
7,50
€
Zen-zai Warme zoete rode bonen met "mochi" rijsttaart
10,00
€
Cream anmitsu Jam van zoete rode bonen, vers fruit, roomijs en gellei met "mitsu" siroop
6,00
€
Yokan Zoete gellei van rode bonen
7,50
€
Wa-san-bon Old fashioned japanse suikergoed geserveerd met groene thee
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Yamazato? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Yamazato. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Yamazato. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.