Cheval Blanc,
Heemstede
Restaurants » Frans
Restaurant Cheval Blanc is sinds oktober 1996 gevestigd in de Jan van Goyenstraat te Heemstede, een kleine winkelstraat tussen de Heemsteedse Dreef en de grens met Haarlem-Zuid. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het restaurant is vernoemd naar het beroemde wijnhuis uit de St-Emillion in de Bordeaux: Chateau Cheval Blanc, dat bekend staat om zijn uitstekende Grand Cru s.
Indien u bij reserveringen persoonlijke wensen kenbaar maakt zoals dieten of wanneer u zakelijk of prive aan tijd gebonden bent, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Lunch dinsdag tot en met vrijdag:
12.00 uur tot 14.00 uur.
Indien u bij reserveringen persoonlijke wensen kenbaar maakt zoals dieten of wanneer u zakelijk of prive aan tijd gebonden bent, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Lunch dinsdag tot en met vrijdag:
12.00 uur tot 14.00 uur.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 18:00 tot 22:00 |
Woensdag | 18:00 tot 22:00 |
Donderdag | 18:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | 18:00 tot 22:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Lunch Menu
30,00
€
Lunch Menu Deschamps Twee gangen lunch menu
Menu Deschamps
49,50
€
Drie gangen voor,hoofd,dessert 57,50
€
Drie gangen voor,tussen,hoofd 64,50
€
Vier gangen voor,tussen,hoofd,dessert 72,50
€
Vijf gangen voor,tussen,soep,hoofd,dessert 79,50
€
Zes gangen voor,tussen,soep,hoofd,kaas,dessert €
Wijnarrangement 7,00 euro of 10,00 euro per glas
4,00
€
Per half glas 2,00
€
Bob arrangement €
Voorgerecht Tartaar van Aberdeen Black Angus ossenhaas met een terrine van eendenlever gerold in hazelnootzout en een creme van robiola
€
Tussengerecht Zacht gegaarde Noordzee makreel met geroosterde coquille Saint Jacques en bergamot beurre blanc
€
Soep Soep van kreeft met een spiesje van tonijn en geroosterde paprika
€
Hoofdgerecht Gegrilde kuiskalfslende, een raviolo gevuld met hache van kalfswang, creme van hokkaido pompoen, frisse spitskool en een saus van voorjaars truffel
€
Dessert en/of Kaas Voorgerechten
€
Oesters Speciales Gillardeau De Speciales Gillardeau oester wordt zeer zorgvuldig gekweekt op het franse familiebedrijf Gillardeau in de streek Marennes. Ze hebben een evenwichtige smaak, tussen zoet en zout.Rauw geserveerd per drie stuks 9,00 euro. Gillardeau oesters gefrituurd in Texels bierbeslag per drie stuks 12,00 euro.
21,50
€
Carpaccio van kabeljauwrugfilet Dun gesneden kabeljauwrugfilet met gemarineerde manchego, Joselito Grand Reserva Iberico en een dressing van gezouten kappertjes en Smoke House amandeltjes. Geserveerd in Menu Deschamps 9,00 euro supplement
19,50
€
Tartaar van Schotse ossenhaas Tartaar van Schotse ossenhaas, met krokante kalfszwezerik, salade van spitskool en sjalot, en mayonaise van piment esplette. Geserveerd in Menu Deschamps 7,00 euro supplement
21,50
€
Terrine van eendenlever Terrine van gemarineerde eendenlever, crumble taartje van appel, en macadamia schaafsel met een stroopje van appel en kardemom. Geserveerd in Menu Deschamps 9,00 euro supplement
Hoofdgerechten
34,50
€
Wilde zeebaars Op de huid gebakken wilde zeebaars, met een zachte ragout van Schots scheermes, geroosterde paprika, lente ui en linguine pasta. Geserveerd in Menu Deschamps 10,00 euro supplement
32,50
€
Jonge tarbot Op de graat gebakken jonge tarbot, venkel gestoofd in Ricard ensinaasappel, gnocchi met hazelnoot, en een saus van gezoute bergamot. Geserveerd in Menu Deschamps 10,00 euro supplement
32,50
€
Aberdeen Angus Ossenhaas Gegrilde Ossenhaas met in gerookt buikspek gefrituurde schorseneren, gegrild Brusselslof gelakt met balsamico en jus van rode wijn. Geserveerd in Menu Deschamps 10,00 euro. supplement
32,50
€
Zeeuws zuiglam Zuiglam op drie manieren bereid; gebraden lamsbout, gekonfijte zuiglamssparerib, briwat met lamscurry, courgette, verse gember en lamsjus.Geserveerd in Menu Deschamps 10,00 euro supplement
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Cheval Blanc? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Cheval Blanc. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Cheval Blanc. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.